Online ISSN: 2189-0544 Print ISSN: 0037-1017
公益社団法人日本生化学会 The Japanese Biochemical Society
Journal of Japanese Biochemical Society 93(1): 167-172 (2021)
doi:10.14952/SEIKAGAKU.2021.930167

テクニカルノートTechnical Note

in vitroヒト大腸細菌叢モデルによる構造の異なる食物繊維の発酵性評価法Evaluation of dietary fibers by in vitro human colonic microbiota model

神戸大学大学院科学技術イノベーション研究科Graduate School of Science, Technology and Innovation, Kobe University ◇ 〒657–8501 兵庫県神戸市灘区六甲大町1–1 ◇ 1–1 Rokkodai-cho, Nada-ku, Kobe, Hyogo 657–8501, Japan

発行日:2021年2月25日Published: February 25, 2021
HTMLPDFEPUB3

This page was created on 2021-01-15T16:40:40.001+09:00
This page was last modified on 2021-02-10T11:54:09.000+09:00


このサイトは(株)国際文献社によって運用されています。